Nørhalne Cup 24.-28. maj .

Vi var hele 85 personer fra Værløse Boldklub der i disse dage tog op til det Nord Jyske, nærmere betegnet Biersted skole hvor vi havde base og overnattede, for at kunne deltage i Nr.Halne Cup. Vi stillede med 6 hold -  et pige hold årg. 93-92, to hold fra årg. 94, to hold årg. 95 og et hold årg. 96.

Det blev en god turnering for alle 6 hold, med en masse kampe på 3 dage samt en tur i Fårup Sommerland. Der vil her på siden blive omtalt de kampe som årg. 94/1 deltog i, og jeg håber de andre hold også får omtalt og vist nogle billeder fra turen på deres hjemmesider. For alle holds vedkomne må det siges at det er nogle dejlige børn at være afsted med, så hele turen kunne foregå i en behagelig ånd og i en god tone. Tak for det. Til trænerne og lederne for de forskellige hold skal der også lyde et stort tak for den behagelige tid sammen der oppe. Det var kun ærgerligt at vi ikke kunne komme rundt og se hinandens kampe, da de foregik på forskellig stadions eller på samme tid.

Årgang 94/1Dette blev det endelige resultat. Det blev til 6 sejre og et nederlag med em samlet målscore på 42-3, en anden plads ud af 20, hvor vi slog Tyskland men tabte til England.

JS Soccer International ,ENG
Værløse BK ,DK
Aabybro IF ,DK
Lundtofte BK ,DK
Nørhalne IF ,DK
GVI 2,DK
ESV Münster ,D
Maribo BK ,DK
Gauerslund IF ,DK
Biersted IF,DK
Farum BK ,DK
Brabrand IF ,DK
IF Lyseng 1,DK
Aalborg Chang ,DK
IF Lyseng 2,DK
Tylstrup IF ,DK
Sulsted/Vestbjerg IF ,DK
Overlund GF ,DK
GVI 1,DK
Jerslev Sterup IF ,DK

 

 

 

 

        

 

 

 

 

 

1. holdet

2. holdet

Inden der skal spilles de første kampe

morgenmad

taktik

Rino fortæller

kom nu vidre

 

lyttes der ?

busturen ud til stadion

Vores hovedkontor til kampene

Saltum stadion

bemærk den hyggelige beliggenhed

Holdet ankommer til Saltum stadion

opvarmning

de sidste aftaler

lige inden start

Den første kamp blev 10-0 mod Sulsted/Vestbjerg på kun 2X18 min.

 

Hele holdet var noget spændte på, hvordan ville det komme til at gå i denne turnering. Efter at have fået hilst og givet vimpler skulle vi endelig i gang. Det skulle hurtigt vise sig at den første kamp skulle blive en noget let opgave. Det skal dog også siges at Værløse var meget opsatte igennem hele kampen hvilket skulle vise sig at være gældende i hele turneringen. Det blev 1-0 idet 2" af Oliver Behrens hovedstød efter hjørne, 3" 2-0 af Johan Krøger går selv, 8" 3-0 af Oliver Larsen direkte på frispark, 11" 4-0 af Casper Eghoff der presser målmanden, 14" 5-0 af Oliver L. oplæg af Casper. I pausen var der rigtig god stemning  og alle var enige om bare at fortsætte. Igen i det 3" 6-0 af Oliver L. oplæg Søren Bech, 15" 7-0 af Christoffer Bendtsen op hovedstød på stolpe ind, 16" 8-0 af Martin Schnipper på straffespark, 18" 9-0 af Oliver B. der opfanger en retur bold, og endelig i det 19" 10-0 af Oliver B. på hovedstød efter hjørne. 3 point og en meget stor målscore.

Fidusen gik til Oliver Behrens

Klar til kamp

Værløse BK

Sulsted/Vestbjerg

Vimpler overrækkes

hjørnespark

hurtigt ud

fanklubben var også mødt op

halvleg

18 min. mere kom så

Næste kamp var mod "arvefjenden" Farum den blev 3-1

Mod Farum er der ikke problemer med at sætte sig op, det kommer automatisk. Det blev dog en noget hårdere kamp hvor også Farum kom til chancer. Efter 8" har Søren Bech et godt skud på stolpen, og herefter trykkede Værløse virkelig på. I det 12" bliver det 1-0 på mål af Casper Eghoff der går selv. Så bliver det 2-0 i det 15" flot skudt ind af Johan Krøger. 12" ind i anden halvleg bliver det 2-1 på et selvmål af Værløse efter hjørne, og her er Farum ved at komme ind i kampen, men Værløse kæmper videre og i det 17" lægger Emil Thomsen op til Oliver Behrens der gør det til 3-1. En god og spændende kamp og nu 2 kampe 6 point alt OK.

Fidusen gik til Christoffer Bendtsen

Farum´s hold

Nye vimpler

Hva´ lige om offside ?

snak efter kampen

Så er der pause

Ved ikke hvad der siges

Optakt til mødet med Tyskland

Alle hører efter

også Mads

Opvarmning Mads ?

Flot balance - teknik

De sidste aftaler

3. kamp var mod Esv Münster fra Tyskland den blev 6-0

Denne kamp var ventet med spænding, der skulle nu spilles mod Tyskland, og de havde et par rigtig store drenge med. Dette med størrelsen havde vi talt om, - det var bare at gå til dem, og det gjorde Værløse. Efter bare 3" bliver det 1-0 på mål af Johan Krøger. I det 5" har Værløse frispark lige uden for feltet og så bliver det 2-0 på hovedstød af Christopher Gade. I anden halvleg skulle vi spille mod vinden men det betød intet. Forsvaret stod perfekt, godt styret af Martin Schnipper og med Emil Thomsen, Martin Lanng og Niels Houskou rigtigt godt kørende. De stoppede faktisk alt i denne kamp. Efter igen bare 3" bliver det 3-0 på mål af Casper Eghoff der går selv, i det 6" er det Christoffer Bendtsen der gør det til 4-0, så igen Chris efter fedt opspil af Oliver Larsen og Casper i det 13" til 5-0 og endelig 6-0 i det 14" af Casper. En virkelig flot kamp af Værløse der ikke lod tyskerne komme til ret meget. En flot første plads i puljen og nu med i finale puljen der skulle starte næste dag fredag med en kamp og søndag med tre kampe i en alle mod alle pulje for at finde den endelige mester.

Fidusen gik til Emil Thomsen

Der hilses på tysk

der var også tysk dommer

Hvem er vi -- VÆRLØSE - Hvad gør vi -- VINDER

Husk nu vinden i anden drenge

HVEM var det der VANDT i dag

Værløses vimpel

4. kamp, den første i finale spillet var mod Åbybro den blev 5-0

Denne kamp var den eneste der skulle spilles denne dag, så alle var opsatte på at leverer varen igen i dag. Det blev dog en lidt mærkelig start da dommeren først kom med ca. 45 min. forsinkelse. Da han endelig kom kunne vi komme til at spille noget fodbold. Vores modstandere så noget store ud men som mod tyskerne skulle det ikke være nogen hindring. Det var dog Åbyhøj der kom bedst fra start med et par gode forsøg som Mads tog sig af. Værløse fik dog hurtigt spillet sig ind i kampen og i det 6" gør Casper det til 1-0 på oplæg fra Thomsen. Så gør Bob opmærksom på sig selv ved i det 11" med et skud udefra at gøre det til 2-0 og i det 16" på hovedstød at gøre det til 3-0. Så var det som om kampen var afgjort og i anden halvleg bliver det 4-0 på mål af Oliver L i det 5" og endelig 5-0 i det 10" af Casper. Tre point og færdigt med fodbold denne dag. Der var stadig ikke nogen modstander der havde scoret på os, det mod Farum lavede vi også selv.

Fidusen gik til Mads Palmelund

Her står vi i nr. orden, da vi alligevel skulle vente

Åbybro

HVEM var det der VANDT i dag ??

Resten af dagen skulle bruges på en tur i Faarup Sommerland.

kokkene var Bo, Jan og Robert

 

kom nu med den mad

har vi det sjovt ?

holdleder Jan

 

 

vente tid var der nok af

 

 

Bob`s hår efter en tur

 

Selvfølgelig var en kamp på en dag ikke nok, så der blev lige aftalt at lave en kamp mod pigerne om aftenen. Hvem der vandt vides ikke da der blev byttet noget rundt på holdene hen gennem kampen men sjovt var det.

Begge holdene

taktikken aftales hos pigerne/bemærk tøjet

selve kampen

 

tilskuer

spillede for pigerne

5. kamp, den anden i finale spillet var mod Lundtofte den blev 6-0

Så skulle der spilles tre kampe denne dag så det var vigtigt at komme godt fra start, hvis vi ville helt til tops. Det blev da også en kamp hvor drengene som i de andre kampe var virkelig opsatte på at vise hvad de kunne. Vi sad på kampen fra start til slut med et angreb der var skarpe og et forsvar der slet ikke lod Lundtofte komme til nogen chancer. Det blev 1-0 , 2-0 og 3-0 i det 2" . 6" og 13" alle sat ind af Johan. Han var her der og alle vegne. I anden halvleg blev det 4-0 i det 2" af Casper, i det 10" 5-0 af Søren og endelig i det 12" 6-0 af Emil BA. Dette resultat sammen med de andre resultater i puljen betød nu, at den næste kamp faktisk var at betragte som finale kampen, så nu var drengene virkelig opsatte skal der loves for.

Fidusen gik til Niels Houskou

Inden afgang til tre kampe denne dag

vores "hus" på kamp pladsen

endelig skal vi i gang

Lundtofte

igen en sikker sejr, og stor tilfredshed hos Rino

se lige vores flotte udebanetøj

6. kamp, den tredje i finale spillet var mod JS Soccer fra England den blev 1-2

Dette var kampen der var set frem til de sidste par dage. Nu stod vi her og det var faktisk kampen der afgjorde første pladsen. Vi havde hørt meget om dem, men havde besluttet bare at spille vores eget spil der i denne turnering havde været rigtigt godt med vilje og alt hvad der hører til.

Det skal dog med det samme siges at der desværre var engelsk dommer på denne kamp og at kampen ikke blev afviklet i en fair ånd, men med mange helt mærkelige kendelser. Vi fik blandt andet udvist en spiller i 5 min for at sparke bolden væk / en regel der ikke fandtes, og da en englænder kort efter gjorde det samme skete der intet. Der var flere mærkelige frisparks kendelser mod Værløse hen gennem kampen som ingen forstod. Kampen blev også sluttet 4 min. for tidligt så vores chance for at få uafgjort blev taget fra os, da vi mod slutningen sad helt på kampen med mange gode forsøg. Selv den engelske træner var henne bagefter og beklagede måden kampen blev afviklet på - SURT SJOV - Resultatet betød at Soccer blev etter og vi nu skulle ud og spille den næste kamp om anden pladsen. Det var også kampen med fest tilskuere ved stævnet, vel mere end 100 der så på og rigtig mange af disse udtrykte deres mishag mod dommeren efter det sidste fløjt, som ingen forstod, men kampen var efter hans ide spillet færdig.

Soccer kom på 0-1 efter bare 3" og spillede godt i denne periode af kampen. Hen mod slutningen af halvlegen kom vi mere ind i kampen med nogle gode forsøg og i det 13" bliver det 1-1 på mål af Johan til stor jubel. I halvlegen er vi sikre på at det nu er vores kamp men i det 4" kommer Soccer på 1-2 efter et hjørnespark vi ikke får ordentlig sparket væk. Så begynder dommeren at komme med en masse mærkelige kendelser og ødelægger faktisk her hele kampen, netop hvor Værløse så absolut er inde i kampen - og hvem ved måske ville have kunnet scoret, hvis de havde fået lov til at spille fodbold efter reglerne ???? Det skal dog siges at Soccer var et godt fodbolds hold der spillede rigtigt engelsk i deres spil med mange lange men også gode afleveringer samt kontante taklinger som vi dog fulgte godt op på.

Efter kampen var drengene helt knuste og kunne slet ikke forstå det de havde været med til, der var faktisk ikke en af dem der ikke havde røde øjne, og det blev noget af en bedrift at få dem gjort klar til den næste kamp. Vi blev dog alle enige om, at vi her kunne vise at vi var det bedste hold i turneringen ved at spille det bedste vi kunne og vinde med mere end 3-0 som Soccer havde vundet med over Nørhalne.

Fidusen gik til Casper Eghoff

taktikken til kampen lægges

alle går lidt nervøse rundt

 

 

så er det ved at være tid

ikke engang sodavand kunne hjælpe bag efter

  Sophus mente stadig væk at vi manglede at spille nogle minutter.

7. kamp, den fjerde i finale spillet var mod Nørhalne den blev hele 11-0

Så var det kampen hvor vi skulle vise at vi bare havde været de bedste. Jeg må sige at jeg aldrig har set de drenge så sultne, tændte og besatte efter at vise at de kunne spille fodbold som op til denne kamp. Med det humør de kom med ville de have kunnet slå alle, så det gik hårdt ud over stakkels Nørhalne. Det var simpelt hen spil til et mål, og havde vi ikke rokeret rundt til sidst var det blevet til endnu flere mål. Ingen på stadion var efter denne kamp i tvivl om hvem Værløse var, at de var et godt hold og at de kunne spille fodbold. Her målene : 3" Johan, 5" Johan, 10" Johan, 13" Oliver L, 18" Søren og 19" Bob - 2. halvleg 1" Søren, 4" Thomsen, 7" Niels, 9" Martin S og 13" Niels og ikke et mål for meget til Værløse. Det var ikke sjovt at være Nørhalne i denne kamp, men vi fik vist det vi ville det endda mod det hold der blev nr. 3 i turneringen - det viser lidt om hvor tændte Værløse var. Vi fik anden pladsen i turneringen og humøret var efter denne kamp igen kommet op på drengene.

Fidusen gik til Johan Krøger

så var Chris klar til kamp

ditto

ditto

ditto

så absolut

Nørhalne

sammenbidte og klar til kamp

eneste gang Nørhalne fik lov til noget

en fed sejr og humøret tilbage

Anden pladsen var sikret og pokalen havde også "STORE" ører.

vild jubel

Anfører Martin Schnipper

tillykke drenge

 

 

Et stolt hold

Der blev for hele turneringen samlet fidus point

  Det blev Niels der fik flest point, og dermed Harry

  Bemærk bolden han står med, det var en bold fra SJ Soccer. 

Jeg vil her slutte med endnu engang at sig tak for en rigtig god tur sammen med jer alle sammen. Det er en fornøjelse at være sammen med jer. En stor tak også til Bo og Robert uden hvis hjælp og gode humør det ikke havde været det samme. Jeg ser frem til nye sjove ture sammen med jer drenge.

 

©2006 Rino Hansen - 5. august       Fodbold med glæde