Fodboldgolf i Køge

 

Vi mødtes kl. 13:00 oppe i klubben, efter at begge hold havde været i kamp om formiddagen. Dagen var startet godt med sejre til begge hold, så humøret var højt fra start.

Ingen havde før prøvet kræfter med denne disciplin, så alle var spændte på hvordan det ville gå. Vi skulle ud på en 18 hullers par 72 bane med diverse forhindringer. Stefan og Esben havde i Nørhalne villet væde om udfaldet af dysten mod Rino, deres gamle træner fra drenge og junior tiden. Det skulle dog vise sig at han var dem et nummer for skrap, så begge måtte til lommerne.

Det må siges at alle fik en fornøjelig tur i det grønne hvor vi var heldige med vejret. Efter endt tur rundt gik turen tilbage til klubben, hvor der skulle grilles og ikke mindst fortælles om hvordan det var gået med "golfen".

Flere forældre var mødt op og var med til at grille, Så det blev en god aften samme med hinanden og drengene. De "nye" forældre i klubben fik således også lige hilst på hinanden på en ny måde.

Det blev sent før alle sov den aften. For de fleste blev det i klubben, hvor de næste morgen blev vækket kl. 9:00 til morgenmad som Jan (holdleder 2.holdet) kom med. Efter maden gik der ikke lang tid før alle igen var ude og spille bold. I løbet af morgenen blev drengene hentet, og det må siges at de fleste nok lige skulle hjem og have en time på øjet.

Jeg vil her gerne takke dem der har hjulpet med forskellige ting, lige fra kørsel til madlavning. Det var en dejlig dag samt aften, og ærgerligt at Bo og Robert ikke kunne deltage sammen med os, de har noget til gode.

Hvis der er nogen der har nogle gode billeder fra turen/aftenen så kom med dem !!!!

Opstart første gruppe

Reglerne forklares

Holdet som Rino spillede mod

Ude på banen

Flaget på plads igen når hullet er færdigt

Nye udfordringer

Der tælles og fiduser aflures

Endnu et hul

Stefan er uden for greenen

Så begynder der at skal sattes

Esben måtte dog en tur i vandgraven

Ja den "gamle" kunne huske sine sparke teknikker og vandt sikkert

Inden turen hjemad må der tømmes

Humøret var stadigt højt

Jeg håber der er flere der har billeder fra turen, som kan blive lagt ind på hjemmesiden.

Andre må have taget også.

Hjemme i klubben skulle maden klares

Der var mange flittige hænder

Så er vi ved at være klar

Drengene går til den

Dressing også

Velbesøgt grill og salat bord

Så er der ved at være plads til de voksne

Man kan se de har ventet

Efter maden igen fodbold

Sengene er ved at klar gøres

Der skal luft til

Ja den er god nok

   

Herefter gik kameraet død så er ikke flere billeder fra turen, ej heller fra morgenmaden næste dag. Er der nogen der har nogle gode billeder så kom med dem.

 

 
     

©2006 Rino Hansen - 19. juni       Fodbold med glæde