Strausberg Cup  pinsen 9.- 13. maj 2008.

 

  Turen i år gik til Strausberg tæt på Berlin, hvor Værløse skulle deltage med ikke mindre end 9 hold ca. 130 personer ialt, faktisk til dato største samlet tur for klubben. Det var Claus Christoffersen der stod for dette store stykke logistik arbejde, hvilket han havde gjort rigtigt godt, - tak for den store indsats der gjorde denne tur mulig.

  For drengene årg. 94-1 blev det en rigtig god tur, hvor både spil og det sociale kom til at køre rigtig godt. Det er jo nogle drenge der godt kan finde ud af at hygge sig sammen, samt gøre det let at være på tur med, ved en rigtig god ånd, opførsel samt lyst til de mange kampe. Turen startede i Værløse kl. 11:30 med afgang i bus mod Gedser, videre med færge til stedet hvor holdene skulle tilmeldes, for så til sidst at køre rundt for at sætte hold af de steder de nu skulle bo, og til aller sidst kl. ca. 22:00 at ende ved Gästehäuser Waldsieversdorf som var stedet hvor 94-1 og 95-1 skulle bo. Der var sort nat da vi kom frem så vi anede ikke hvordan her så ud. Det skulle vise sig næste morgen at det var et rigtig lækkert område vi var havnet i, både hvad hus og natur angik. Det lå dog noget langt fra banerne, hvilket gjorde at vi faktisk de to dage turneringen kørte over kun kunne nå frem og tilbage fra boligen og banerne med bussen, så det var godt at fantasien hos drengene var god, så vi ikke savnede andre tilbud.

  Vi startede ud om lørdagen med tre kampe mod to tyske og et polsk. Det skal dog lige nævnes at det var en U15 turnering vi deltog i. Første kamp var mod MTV Gross-Denkte. Vi vandt denne 2-1 på mål af Larsen og Bob. Der blev gået til den af samtlige spillere der gerne ville starte godt i turneringen. Næste var mod FC Strausberg. I denne spillede vi nok den flotteste kamp, med en som vi kender holdet for, god fight - spil langs jorden samt spil til baglinien, for der at lave nogle gode indlæg, der så bliver udnyttet. To af Larsen, to af Bob et af Behrens og Søren. Forsvaret spiller også her en rigtig god kamp. Sidste kamp på dagen bliver mod polske UKS Ajaks. Denne taber vi med hjælp fra dommeren 1-2, der glemmer reglerne om offside samt tildeler UKS et straffespark istedet for et frispark til os ???  Målet af Larsen. Det viser sig dog ikke at være et så tosset resultat, da vi hermed bliver nummer to i puljen, og at drenge 93-1 i deres også er blevet nummer to. hvilket gør at vi ikke næste dag skal møde hinanden i det nye gruppe spil. Vi starter mod tyske SFL Bremerhaven som 93-1 havde tabt 0-1 til med en rigtig god indstilling og kommer da også foran 1-0 på mål af Larsen, men så mener den tyske dommer at han skulle bestemme, så alle offside regler ophører samt frispark kun kan tildeles det tyske hold, så kampen ender 1-2 til tyskerne. Drengene var noget skuffet da vi nu regnede med at skulle spille om en noget lavere slutspils plads. Men vores næste modstander polske Zawisza 1 slår inden da Bremerhaven 1-0 så vi nu selv igen kan afgøre om vi skal i finalen, det kræver dog mindst en 2-1 sejr for at nå så langt. Vi viste inden da, også at hvis vi kom i finalen skulle vi her møde Værløse 93-1. Med en stor opbakning fra de fremmødte og højt heppende forældre, spillede vi en fantastisk kamp og vinder hele 3-0 på to mål af Søren og et af Bob, og i denne kamp står midtbane og forsvar bare kanon godt, så vi kunne spille os i finalen. Der bliver inden finalen drillet en del fra begge holds side (94-1 og 93-1) om hvem der vil vinde. Vi bliver enige om at vi har alt at vinde og intet at tabe, så derfor bare må gå til den. I selve finalen er det 94-1 der bliver heppet på af langt de fleste af de rigtig mange tilskuere der er samlet for at se sidste kamp i stævnet. En rigtig fed oplevelse. Første halvleg ender 0-0 med et par chancer til os og faktisk ingen til 93-1. Men i anden halvleg ender det med sejr til 93-1 på 1-0. Vi fik efterfølgende stor ros for indsatsen i kampen og kunne trods skuffelsen over nederlaget gå fra kampen med oprejst pande og en sølvmedalje. Ved præmie overrækkelsen skulle det vise sig at vi også fik tildelt fairplay pokalen, så ialt et OK resultat for drengene i Strausberg Cup.

  Samlet en dejlig tur med masser af fodbold, og en tur der er med til at ryste drengene sammen som venner og hold. Vi var hjemme igen mandag kl 17:00 godt trætte efter de fire dage. En stor tak for lån af drengene skal lyde fra Steen og Rino.

  Der er efterfølgende nogle billeder fra turen, og hvis der er nogen der har flere så send dem lige til Rino.

 

Så er der ventetid i Gedser

vides ikke hvad Claus fortæller

udsigt fra et af værelserne

udsigt

1. sal

taktik lokalet

morgenmad

hold 95-1

hej Bob

indmarch

første kamp

mellem kampene

ikke det sundeste men for drengene ok

enkelte værelser har svært ved orden

spil om aftenen

alle ser om der går rigtigt til

fantasien er OK

bordtennis

 

Ordnung

Frede

klar til søndag

ikke alle lige friske

tankning

huset hvor 94-1 boede

venter på bussen kl 8:30

kikker fodbold i pauserne

opvarmning finale

 

afslutning

Mads får fairplay pokalen

Larsen pokalen for anden pladsen

Holdet

hele holdet

130 personer fra Værløse

pokaler til 6 hold + 93-1

sidste aften

ikke alle kan bygge en sandwich

velbekommen

©2008 Rino Hansen - 16. maj       Fodbold med glæde