Gladsaxe - Værløse   4 - 2

Der var en stor forskel på de to hold i denne kamp, ikke hvad de kunne med en bold mand for mand, men viljen til at ville kæmpe om den hele vejen !!!!!!!! Gladsaxe lod ikke en mand gå forbi hverken 1,2,3 eller 4 gange uden igen at jage vedkommende, hvor imod vi efter 1 eller 2 gange lod manden gå/løbe og overlod opgaven til en anden ??? Derfor vandt Gladsaxe også mange flere bolde alle steder på banen. Men snak nok om denne kamp, der fortjent blev tabt med de 4-2.

Selvom vi havde haft en ok oplevelse ugen forinden mod Smørum, var det som om at den ikke kunne bæres med over til næste kamp ?? Holdet er nu, fra at være helt oppe at køre sidste år, hvor alt næsten blev vundet, og alt var sjovt,  gået til ikke at kæmpe sin chance, men bare at lade slå til. Vi har godt nok mistet et par spillere, - men der er aldrig en spiller der er så undværlig, at han ikke kan undværes/erstattes. Vi har fået tilgang, og vel skal de spilles ind på holdet, men det er nu oppe i jeres hoveder, det foregår, I skal til at komme videre og blive klar igen. Denne vinter turnering må da være med til at vise jer at der hele tiden skal kæmpes som et hold, for at kunne klare sig, og især når man er rykket op i en højere række, hvilket I selv "var skyld i" ved at spille noget rigtigt godt fodbold sidste år. Det kan I stadig, I skal bare finde den vilje frem igen, som gjorde jer fuldt berettiget til at være i denne række I nu er i. Sammen med viljen skal der også igen komme det sammenhold, der gør at man sammen kæmper i de 2X35 min en kamp nu varer og at man sammen er koncentreret, så man ikke laver for mange lette fejl, der kommer til at koste. Kikker vi på denne turnering, mener jeg vi har mødt 1 til 2 hold der har været gode, men resten ville vi, med det gamle gå på mod, have kunne spillet helt lige op med ?? Vi har nu en kamp tilbage i denne turnering, den mod Herfølge og her mener jeg vi sammen skal love hinanden at vi her kæmper en vis del ud af bukserne og som et hold, og dermed viser hvad vi står for !!!

Ellers er denne vinter nu gået og vi skal til at spille på græs igen. Jeg håber vi her, igen sammen finder glæden med godt spil i SBU's forårs turnering, så vi sammen igen kan sige : Fodbold med glæde

 

Fidusen :

Der blev ikke stemt om denne

Alle Drenge 1's resultater:

 

Trænings, pokal eller turneringskampe kan ses under linket kampe.

 

(for sæsonen 2004-2005, 2005-2006 og 2007-2008 kik under arkiv)

©2009 Rino Hansen  - 1. april      Fodbold med glæde